Meld putten aan gemeentebestuur

Op 4 april 2013

Lennik moet werk maken van een meldpunt voor wegen in slechte staat. Dat suggereerde raadslid Lien De Slagmeulder (N-VA-Lennik²) tijdens de laatste gemeenteraad. De Lennikse meerderheid ging hier niet op in omdat er reeds een algemeen meldpunt bestaat. De Slagmeulder vraagt de bevolking dan ook dat meldpunt te gebruiken en roept de Lennikenaren op massaal putten in het wegdek te melden.

Lien De Slagmeulder “Nu de winter stilaan voorbij is en de sneeuw eindelijk weg lijkt, wordt de schade aan het wegdek goed zichtbaar. Ernstige putten kunnen leiden tot schade aan de wagens of zelfs ongevallen, zeker voor fietsers. Het gemeentebestuur doet er dus goed aan alles zo snel mogelijk te herstellen. Via een meldpunt kan het alle meldingen onmiddellijk samen bundelen en kan men de schade onmiddellijk in kaart brengen en efficiënt herstellen. In Herne bestaat dit al.” zegt gemeenteraadslid Lien De Slagmeulder.

De bevoegde schepen Johan Limbourg besloot hier niet op in te gaan. Aangezien Lennik al een algemeen meldpunt heeft, is er geen noodzaak een specifiek meldpunt op te richten.

De Slagmeulder roept alle Lennikenaren dan ook op putten aan het gemeentebestuur te melden via het algemeen meldpunt. Dit kan telefonisch op het nr. 02 532 41 15 of op de website van de gemeente (http://www.lennik.be/meldpunt.html).

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is